Смятате ли, че градинарството е плашеща задача? Трябва да засадите дървета,

...
Смятате ли, че градинарството е плашеща задача? Трябва да засадите дървета,
Коментари Харесай

Как Градинарството Може да се Превърне в Метод за Отслабване

Смятате ли, че градинарството е плашеща задача? Трябва да засадите дървета, да бутате косачката в близост, да дърпате бурени и да поддържате градината подредена. Не можете да се насладите на градинарството, освен в случай че не ви идва от вътрешната страна. Ами в случай че разберете, че градинарството може да ви помогне да отслабнете? Все още ли не сте заинтересувани? В последна сметка не е нужно да ходите на фитнес и да прекарвате часове в тренировки. Вместо това можете да скубете бурени, да подрязвате растения, да подрежете тревата, като през това време ще горите мазнини и ще се вталявате.

Градинарство и намаляване

Градинарството може да тренира всички мускули в тялото. Може би не го осъзнавате, само че бутането на косачката, скубането на бурен, засаждането на нови дървета, всичко това съставлява разнообразни извършения. Например, засаждането на нови дървета ще ви накара да клякате. Не можете да стоите прави и да стигнете до земята, с цел да премахнете почвата. По същия метод косенето с косачка е един тип кардио упражнение, който води до изгаряне на калории.

Много хора не разполагат с задоволително време да отидат на фитнес, заради натоварения си работен график. С градинарството не е нужно да ходите на никое място. Можете да се върнете вкъщи и да се грижите за растенията и дърветата. Правейки това постоянно, скоро ще забележите забележима смяна в тежестта и метода, по който се усещате.

Градинарска стратегия за намаляване

Както всяко физическо натоварване, постоянно би трябвало да започнете гладко и да градите нагоре. Не започвайте незабавно тежко копаене. Опитайте да поливате растенията, да плевите и да засаждате семена. Това освен ще затопли тялото ви, само че и ще сътвори възторг да се грижите за растенията в бъдеще. Засяването на семена от растения е съвсем като раждане на бебе. Трябва да се погрижите за него още от първия ден.

Засаждането на семена ще ви накара да клякате няколко пъти. То стяга корема ви и укрепва мускулатурата на краката. Можете постепенно да преминете от засаждане на семена, плевене и поливане до побутване на количка, копаене и косене на трева. Те включват доста повече физическа активност.

Много хора обичат да правят градинскита си работа заран, преди да отидат на работа. Идеално ще бъде, в случай че приемате и с цел да увеличите скоростта, с която изгарят мазнините от тялото ви. Този тип добавки съдържат естествени съставки, които ви карат да се чувствате пълноценни.

Можете да изгаряте до 600 калории на всеки час, в случай че спазвате този режим всеки ден. Не бива обаче да сравнявате резултатите си с никого. Различните хора имат различна метаболитна скорост. Тя нормално варира във времето. Може да свалите 2 кг за месец, до момента в който вашият комшия може да смъкна 2,5 кг.

Всеки човек със затлъстяване би трябвало да стартира градинарството на празен корем. Не яжте пържени картофи и чипс, или сирена преди работа. Те ще ви накарат да се чувствате изтощени и отпаднали.

Следващият лист ще ви даде визия за разнообразни градинарски действия и калории, които можете да изгорите в границите на 30 минути:

Общо градинарство - 202

Засаждане на семена - 162

Чистене на сняг- 364

Събиране на листа- 162

Копаене - 202

Поливане- 61

Засаждане на дръвче - 182

Рязане на дърва - 243

Градинарството е доста релаксиращо занимание. Следвайте този табиет, с цел да държите мозъка си ангажиран и да изгаряте калории в процеса.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР